Figyelmeztetés
sk hu

Az oldal, melyet meg szeretne tekinteni, a fegyverek és lőszerek szakterületén jártas közönség számára készült.
Ezúton kijelentem, hogy fegyvertartási engedély/fegyverlicensz birtokában vagyok.

sk hu

Szállítás és fizetés

Szlovákia Magyarország Csehország
Szlovák posta 5€- utánvét vagy előre utalás. Szállítás a feladást követő 48 órán belül - -
In Time s.r.o. Futárszolgálat - 8€- utánvét vagy előre utalás. Szállítás a feladást követő 96 órán belül. Fizetés forintban (utánvét), illetve euróban (előre utalás). Szállítás a feladást követő 96 órán belül. Fizetés forintban (utánvét), illetve euróban (előre utalás). Szállítás a feladást követő 96 órán belül. Fizetés cseh koronában (utánvét), illetve euróban (előre utalás).
Slovak Parcel Servis s.r.o. Futárszolgálat 8€- utánvét vagy előre utalás. Szállítás a feladást követő 24 órán belül - -
Személyes átvétel Dunaszerdahelyen a vadászboltban Ingyenes Ingyenes Ingyenes

EGYÉB VÁSÁRLÁSI/SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

Oldalunkon minden ár 20%-os áfával van feltüntetve.

Ha a terméket érvényes EU-s adószámmal rendelkező cég vagy egyéni vállalkozó szeretné megvásárolni, a terméket ÁFA nélkül számlázzuk és arra a címre küldjük, amely a cégjegyzékben is szerepel telephelyként vagy székhelyként.

Az áru kifizetése előre utalással vagy az utánvétel megfizetésével történik a postán, ill. a kézbesítő futárnak. Utánvétel esetében Magyarországon forintban, Csehországban cseh koronában kell kifizetni a küldeményt. Az euró értékét magyar forintra a futárszolgálat számolja át a következő módon: középárfolyam + 4 Ft.

Boltunkban személyes átvétel esetén az alapvető fizetőeszköz az euro (€) pénznem, illetve lehetőség van kártyás fizetésre is.

Az elektronikus üzlet által megrendelhető termékek ára hozzávetőleges. Ha a vételár nem aktuális, az eladó árajánlatot küld a vásárlónak e-mailben. Abban az esetben, ha a megrendelt termék átmenetileg nem elérhető vagy ha nem lehetséges teljesíteni a kézbesítési határidőt, értesítjük Önt és megegyezünk egy közös eljárásban. A megrendelt termékhez mellékeljük a számlát /blokkot, illetve a jótállási papírt, amennyiben a gyártó mellékeli. A jótállás minden termék esetében legalább 2 év.